Rossi+Ferrari=Love

Ce face Valentino Rossi când se plictiseşte? Mai pune de un test cu monopostul Ferrari de Formula 1! Şi nu, nu e un banc. Scuderia a confirmat că multiplul campion mondial la motociclism viteză va testa bolidul F2008 săptămâna viitoare, pe circuitul de la Mugello. Însă, spre deosebire de acum doi ani, când existau oarecare perspective ca italianul să ajungă în Formula 1, de data aceasta totul este “just for fun”. Cel puţin asta declară cele două părţi implicate.

rossi_ferrari.jpg

“Doctorul” se va bucura de senzaţiile extreme oferite de monopostul F2008 timp de două zile (!!), Ferrari oferindu-i acest cadou pentru că a cucerit anul acesta încă un titlu în MotoGP. Boss-ul echipei Ferrari, Stefano Domenicali, a declarat: “Nu e nici un secret că Valentino Rossi va testa Ferrari-ul F2008 pe 20 şi 21 noiembrie. Toată lumea poate asista“. Nu ştiu de voi, dar eu abia aştept să-l văd pe Valentino concurând pe patru roţi. Că nu va fi Formula 1, se prea poate, dar în WRC cred că ar putea face lucruri extraordinare.

One thought on “Rossi+Ferrari=Love”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>