Felipe Massa şi Raffaella Bassi

Weekend-ul trecut, la Sao Paolo, brazilianul de la Ferrari şi-a oficializat relaţia cu Raffaella Bassi. Massa şi-a aşteptat logodnica timp de o oră în faţa bisericii Nossa Senhora do Brasil, întârzierea fiind cauzată de tatăl miresei, care a avut probleme cu tensiunea (deh, emoţiile de socru). Până la urmă Raffaella a ajuns la biserică, la bordul unui Maserati negru (n-am înţeles de ce nu într-un Ferrari).

Printre invitaţii la petrecerea de după slujba religioasă s-au aflat Jean Todt, Rubens Barrichello, Luciano Burti, Antonio Pizzonia şi Tony Kanaan. Nu şi Michael Schumacher, prieten bun cu brazilianul, care a petrecut cu Massa cu două săptămâni înainte, când a participat la cursa de karting organizată de acesta la Florianopolis. Şi Raikkonen a lipsit de la nunta coechipierului său, însă nu cred că Massa i-a simţit lipsa. Probabil nici nu l-a invitat, ştiut fiind faptul că piloţii de la Ferrari nu au o relaţie prea bună.

massa_bassi.jpg

Câteva cuvinte despre doamna Massa: are 27 ani, familia ei are rădăcini italiene şi este iubita din copilărie a lui Felipe. Şi încă ceva: Raffaella are două motive să se bucure că a scăpat de numele Bassi. În primul rând pentru că a devenit soţia lui Massa şi, în al doilea rând, pentru că Bassi înseamnă în italiană “fund”.

PS: Poza este făcută cu mult înainte de nuntă, probabil chiar înainte ca Massa să o ceară de nevastă. De unde şi starea de spirit a Raffaellei :)

7 thoughts on “Felipe Massa şi Raffaella Bassi”

  1. mamă ce supărată e. şi el e foarte entuziasmat. şi se presupune că înainte de nuntă eşti cel mai fericit, nu după :)) îţi dai seama că după nuntă o să plîngă pe stradă 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>