Va fi Hamilton mai rapid decât The Stig?

Lewis Hamilton va renunţa la monopostul McLaren pentru umilul Chevrolet Lacetti Suzuki Liana al emisiunii auto britanice Top Gear. Pilotul de Formula 1 va fi duminică invitatul rubricii “Star in a reasonably priced car”, în care vedetele parcurg circuitul emisiunii la volanul unui Chevrolet Lacetti Suzuki Liana, în încercarea de a stabili cel mai bun timp. De menţionat că timpii realizaţi de piloţii profesionişti nu sunt amestecaţi cu cei reuşiţi de vedetele din showbiz invitate la Top Gear.

colaj.jpg

Probabil că Chevrolet-ul Suzuki-ul celor de la Top Gear nu-i va furniza senzaţii deosebite lui Hamilton, obişnuit cu forţele G din cockpit-ul unei maşini de Formula 1, însă este sigur că el nu se va plictisi. Şi asta pentru că va încerca să bată timpul pilotului Top Gear, misteriosul The Stig. Cel mai bun tur parcurs de acesta cu Lacetti Liana pe circuitul emisiunii a fost realizat în 1min44.4s.

Alţi piloţi de Formula 1 invitaţi în trecut au fost Nigel Mansell, Damon Hill, Mark Webber sau Jenson Button. Nici unul dintre aceştia nu a reuşit însă să bată timpul lui The Stig! Un motiv în plus pentru Hamilton să dea pe pistă tot ce are mai bun. A reuşit să-l bată pe Alonso, de ce nu l-ar putea bate pe misteriosul pilot Top Gear? Vom vedea dacă va reuşi duminică pe BBC2, de la ora locală 20:00 (22:00 în România).

P.S. Între noi fie vorba, dacă nici Mansell nu l-a putut bate pe The Stig, ce şanse are Hamilton să o facă? :)

4 thoughts on “Va fi Hamilton mai rapid decât The Stig?”

  1. Şi eu sunt curios ce se va întâmpla. La fel de curios cum sunt să văd ce întrebări îi va pune Jeremy Clarkson referitor la sezonul 2007 de Formula 1…

  2. Bineinteles ca n-o sa-l bata. Stig are zeci de tururi facute oe acel circuit cu acel Laceti. Il poate bate doar cu mult antrenament, cu multe tururi parcurse si nu cred ca va face mai mult de 15 pana la filmare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>