Decizia FIA: 0 puncte şi 100 milioane dolari amendă pentru McLaren!

Consiliul Mondial al FIA a anunţat în această seară decizia în cazul de spionaj: McLaren a fost găsită vinovată de furt de informaţii de la Ferrari şi i se vor şterge toate punctele acumulate în 2007, fără măcar a putea puncta în următoarele 4 curse rămase din acest sezon. Mai mult, echipa anglo-germană a primit o amendă record, de 100 milioane dolari, cea mai mare din istoria Formulei 1 şi a motorsportului!

Vestea bună pentru fanii Formulei 1 este că piloţii McLaren nu au primit nici un fel de pedeapsă şi se vor putea lupta în continuare pentru titlul mondial. Fără îndoială, FIA a realizat faptul că dacă i-ar fi penalizat şi pe Alonso şi Hamilton ar fi compromis total acest sezon, unul foarte disputat.

Eu zic că e o pedeapsă justă, avînd în vedere gravitatea faptelor de care s-au făcut vinovaţi cei de la McLaren. Voi ce părere aveţi?

3 thoughts on “Decizia FIA: 0 puncte şi 100 milioane dolari amendă pentru McLaren!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>