Teoria conspiraţiei

Recunosc că nu m-am gândit până acum la asta. Dar am citit câteva păreri pe bloguri şi forumuri şi nu mi s-ar părea exclus. Despre ce e vorba?

Despre scandalul dintre piloţii de la McLaren. Mai precis despre posibilitatea ca acesta să fie regizat. De cine? Bineînţeles, de Ron Dennis. Interesul e simplu: de când s-a întâmplat manevra din calificări iar tensiunile în cadrul echipei au crescut, nu s-a mai vorbit deloc de scandalul de spionaj. Lucru care pentru McLaren este foarte benefic.

Ce ziceţi, este Ron Dennis atât de diabolic sau totul e doar o fantezie?

3 thoughts on “Teoria conspiraţiei”

  1. Nu stiu cu ce ii afecteaza pe ei ca se vorbeste sau nu de scandal. Nu se schimba dovezile cu absolu nimic. Daca sunt dovezi incriminatorii atunci vor fi gasiti vinovati.

    Adica sa riste McLaren atat de mult cu acest teatru incat sa piarda puncte la constructori si mai ales sa-i puna in pericol pe pilotii lor in ceea ce priveste lupta pentru titlu? Mi se pare putin cam peste poate…

  2. e vorba de imagine si despre felul in care aceasta actioneaza asupra fanilor. mclaren poate iesi invingatoare in acel scandal dar cu imaginea sifonata. ceea ce nu e deloc bine… fani mai multi inseamna sponsori mai darnici. nu stiu daca e regie sau nu. ideea e ca poate fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>