Plictiseală mare la Hungaroring

Pe cât de frumoasă a fost cursa de anul trecut din Ungaria, pe atât de ştearsă a fost cea de astăzi. Bineînţeles, anul trecut ploaia a adus spectacolul, altfel am fi avut probabil o cursă precum cea din 2007: fără depăşiri, fără emoţie, fără spectacol. Normal, Hamilton a cîştigat (cine are pole-position la Hungaroring cîştigă în 95% din cazuri cursa), iar urcările şi coborârile în clasamentul cursei s-au datorat strategiilor de oprire la boxe, nu depăşirilor.

Nu ştiu câte altele au mai fost, însă eu îmi amintesc din cursa de azi doar depăşirea de la start, când Raikkonen a trecut de Heidfeld. Prea puţin pentru Formula 1. Cred că ceea ce a spus Kimi după cursă este edificator:

A fost o cursă destul de plictisitoare, am condus în spatele lui Hamilton şi am aşteptat să se întâmple ceva. Nu s-a întâmplat nimic.”

Eu am uitat deja cursa din Ungaria, abia aştept Turcia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>