Dor de Montoya…

Formula 1 duce lipsă de “băieţi răi”. După Senna şi Schumi, doar Juan Pablo Montoya se mai încadra în acest tipar. Păcat că nu mai e în F1.

3 thoughts on “Dor de Montoya…”

  1. Acolo in Ungaria a fost magar. Stia ca a fost penalizat si in Ungaria se depaseste destul de dificil si i-a intins o capcana lui Schumi. Se facea ca are probleme cu monopostul si mergea suspect de incet. Schumi a venit prin dreapta sa, dupa cum se vede si in clip, a stat 1-2 secunde langa el si apoi l-a depasit. Nici o problema pana acum, dar steagurile galbene fluturau de zor. Si uite cum si Schumi a fost penalizat cu 10 locuri. De obicei, se dadeau amenzi pentru astfel de treburi, dar nu a fost cazul, ca sa vezi ca nu toata lumea tine cu Ferrari, cum am mai auzit.

    Iar Alonso nu avea nici un fel de problema la masina, se vede clar in film, dupa ce Schumi l-a depasit, Alonso se grabea sa ajunga acasa la nevasta si copii.

    Asta e tanarul nostru campion, Alonso.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>