Nebunie în jurul vizitei lui Beckham la Silverstone

David Beckham şi soţia sa, Victoria, au fost invitaţi de cei de la Honda să le viziteze standurile, iar cele două celebrităţi au creat haos în jurul lor. Reporterii, cameramanii şi curioşii au uitat de Hamilton şi s-au năpustit asupra cuplului Beckham, fiind nevoie de poliţie pentru a-i ţine pe aceştia la distanţă de cele două celebrităţi, care încercau să ajungă la boxele echipei Honda.

beckham.jpg

“Mi-ar plăcea să încerc o maşină de Formula 1, dar nu cred că aş putea fi asigurat”, a spus Beckham într-un interviu acordat televiziunii ITV. Boss-ul de la Honda, Nick Fry, a declarat pentru Reuters: “I-am pus să stea lângă grila de start când maşinile au plecat în turul de formare şi au fost extaziaţi de bolizii care treceau cu 150 km/h pe lângă picioarele lor. Am fost şi puţin îngrijorat de asigurarea picioarelor lui David, dar cei doi s-au distrat de minune”.

“Cel mai bun lucru a fost că ei s-au distrat foarte bine azi. Multă lume a încercat să-i aducă la Grand Prix-uri şi cred că azi am concurat cu Lewis Hamilton la capitolul mediatizare”, a mai spus Fry. Se pare că Hamilton mai are ceva de lucru până să ajungă la acelaşi nivel de celebritate cu David Beckham.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>