Albers îşi face bagajele

Viitorul lui Christijan Albers la Spyker şi în Formula 1 este în pericol. Conform autosport.com, olandezul nu va mai prinde Marele Premiu al Europei de la Nurburgring, programat pe 22 iulie. Albers a avut un sezon frustrant şi a fost mereu învins de Adrian Sutil, coechipierul său debutant. Mai mult, Christijan s-a despărţit de echipa sa de management, cea care i-a facilitat contractul cu Spyker.

Cireaşa de pe tort a fost pusă de Albers la Magny-Cours, cînd olandezul a plecat de la pitstop cu furtunul de alimentare cu benzină încă ataşat, episod jenant nu numai pentru el, ci şi pentru patronii Spyker. Se pare că aceştia îi caută deja un înlocuitor, printre candidaţi aflându-se piloţii de teste Christian Klien (Honda), Marc Gene (Ferrari) şi Narain Karthikeyan (Williams).

Umblă vorba prin paddock că Albers ar putea fi înlocuit deja de la testele de săptămâna aceasta de la Spa-Francorchamps. Boss-ul echipei, Colin Kolles, nu a dat nici o informaţie presei: “Nu comentez”, a spus acesta. Întrebare de 1.000 de puncte: Îi veţi simţi lipsa lui Albers? :)

2 thoughts on “Albers îşi face bagajele”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>