V-a plăcut cursa?

În afara depăşirilor realizate de Massa, care a terminat pe 5 după ce a fost nevoit să ia startul de pe linia boxelor, nimic din cursa asta nu mi se pare memorabil. Strategiile opririlor la boxe au decis din nou câştigătorul. Jos pălăria pentru Kimi şi Alonso, care au fost extraordinar de rapizi amândoi, dar n-ar fi fost mai frumos ca pilotul victorios să se decidă în urma unei lupte directe pe pistă, cu depăşiri şi răsturnări de situaţie? Sau sunt eu mai de modă veche?

4 thoughts on “V-a plăcut cursa?”

  1. stiu ca te-ai bucurat pentru kimi insa daca mecanicii de la mclaren se miscau la fel de repede, acum ma bucuram eu. prietenii stiu de ce:). cursa a fost plictisitoare rau. sincer, cred ca ar trebui sa aduca ceva modificari de regulament. altfel riscam sa premiem mai intai mecanicul anului si si doar apoi pe cel mai bun pilot.

  2. Cursele de Formula 1 din ziua de azi nu mai au nimic interesant, asa ca dupa vreo 10 tururi m-a furat somnul. Cand m-am trezit si am vazut ca Hamilton e pe locul 6 am crezut ca a avut vreun accident. De fapt cred ca ii venisera de hac opririle la boxe si strategiile de echipa. Incep sa-l regret pana si pe Schumacher. 😉 Ce sa mai vorbim de Gilles Villeneuve si manevrele sale extraordinare. Nu cred sa mai asistam vreodata la asa ceva.

  3. Salut Adi, ma bucur sa te regasesc pe acest blog. Sunt de aceeasi parere, Formula 1 in aceasta duminica a fost plictisitoare. Trebuie sa se schimbe ceva in regulament. Orice alte competitii de circuit, de la MotoGP la DTM, WTCC, GP2, Formula 3, ChampCar etc. sunt mult mai spectaculoase.

  4. Sa speram ca se va schimba ceva, desi nu prea sunt sanse. Poate in urmatoarele Mari Premii vom avea parte de o vreme mai capricioasa, care sa aduca putin spectacol. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>